Monday, July 07, 2008

Bloggen tar semester

Nu blir det tyst några dagar. Barnen och jag åker på minisemester till Kolmårdens djurpark och sen ska vi hälsa på vänner här. På hemvägen blir det stopp i Gränna för att köpa polkagrisar :-)

Så idag skriver jag packlistor, tvättar kläder, städar bilen, kollar igenom campingutrustningen som inte varit använd på ett tag... Vi tar med oss tält för att inte behöva boka övernattning – tältplatser går nästan alltid att hitta även på fullbokade campingplatser bara man kommer i hyfsad tid på eftermiddagen.

Och, jo vi tar bilen. Inte riktigt ekoreko, kanske, men det är i alla fall en miljöbil, om det nu är något försvar... Men jag tycker om att kunna åka runt lite oplanerat, inte behöva passa tider, göra en avstickare till något trevligt ställe. Onekligen bilens stora fördel! Även om det är väldigt lyxigt!!

Åter till helgen!

3 comments:

OttoPippi said...

Ha en underbar semester i Ög!!

hippihäxan said...

Hoppas ni får sköna dagar!
Tåg kan man åka när alla kan ta vara på sig själva (så resonerar jag iallafall) inte så avkopplande med tre barn även om dina är lite större.

malin harju said...

Ha det nu alldeles toppen-fint tillsammans! Håller med hippihäxan; har man småbarn är bilen en klar fördel, känn ingen skuld för det! Lever man så självförsörjande som du gör under resten av året kan man man med gott samvete (även om det är på miljöns bekostnad) "synda till det"!

Massa kramar Malin