Friday, December 14, 2007

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Anna att skriva ned sju önskningar. Det var svårare än jag trodde, men här är de! Självklarheter som fred på jorden, att alla ska få vara friska och sånt hoppade jag över... det blev en lista med nära och kära önskningar:

1. Tid! Tid till att vara mer med familjen, tid att greja med huset, tid att fortsätta med alla trädgårdsprojekt... allt det där som känns mycket viktigare än jobbet!

2. Nåt annat att jobba med än det jag gör nu, nåt där jag kan vara hemma mycket mer och syssla med nåt praktiskt (en svåruppfylld önskan, men jag fick ju önska!)

3. Ett stort växthus till alla goda grönsaker jag vill odla!

4. Ett hönshus med invånare.

5. Massor med fint garn att sticka saker av.

6. Att nån snäll människa ska lära mig konsten att spinna fint garn att sticka saker av - jag har provat lite, men vill så himla gärna lära mig ordentligt. (nån som antar den utmaningen?!)

7. En rolig, fridfull och ledig jul (jaja, banalt, men jag kom inte på nåt bättre)

Jag utmanar Hippihäxan

4 comments:

hippihäxan said...

Ja antar utmaningen, måste bara fundera ett tag.
Idag har jag bara avreagerat mig lite i bloggen.

Anonymous said...

spinning , alltså av en annan typ än den på friskis å svettis, borde jag också bli bättre på, fast just nu när ungarna bara vill leka "fånga sländan" får jag nöja mig med att titta tex här http://spinspiration.se/

håll hårt i plånboken!

anna i edared

Christina said...

Fy på dig Anna, du får inte ge mig såna länkar, jag kommer ju att bränna hela hushållskassan och de arma barnen får ingen mat ;-))

Köpte ju en slända och tänkte återuppliva gamla kunskaper, men det känns vääldigt taffligt - skulle behöva hjälp av nån som verkligen kan.

Men jag är uppe på skaftet på min första tå-upp-strumpa, det du!

Anna said...

Kul att du antog utmaningen, Christina!