tag:blogger.com,1999:blog-29360413.post1030694360240700520..comments2023-07-20T16:03:30.731+02:00Comments on Elins trädgård: Om matresterElins trädgårdhttp://www.blogger.com/profile/00037155400211248904noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-29360413.post-58515268036230235992008-01-17T20:52:00.000+01:002008-01-17T20:52:00.000+01:00Åh så gott det låter ! Det har jag haft lust att p...Åh så gott det låter ! Det har jag haft lust att prova på länge . Trevlig blogg hittade deg på alternativ :)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29360413.post-26941510691853716562008-01-16T22:11:00.000+01:002008-01-16T22:11:00.000+01:00Jag älskar brödpudding fast helst skall det vara d...Jag älskar brödpudding fast helst skall det vara den dekadenta amrikanska med whiskeysås till! Vanlgitvis gör jag krutonger av våra brödkanter eftersom vi äter soppa till middag minst 1 gång i veckan.Ann-Christinhttps://www.blogger.com/profile/13114711024410210843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29360413.post-7799632162977971322008-01-16T21:06:00.000+01:002008-01-16T21:06:00.000+01:00Tihihi..och jag har grisar! Fast de får inte reste...Tihihi..och jag har grisar! Fast de får inte rester av animalisk mat, det blir matlåda till dagen efter. Men det låter jättegott, din brödpudding!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29360413.post-2352321859680358842008-01-16T04:06:00.000+01:002008-01-16T04:06:00.000+01:00Även jag spar kanter till ströbröd men några skivo...Även jag spar kanter till ströbröd men några skivor kan jag nog spara till brödpudding. Måste testa det, det låter jättesmarrigt...<BR/>Blir så inspirerad av din blogg och försöker ta små steg mot ett bättre och hållbart leverne!maloppahttps://www.blogger.com/profile/13847737389638129640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-29360413.post-16994973785688831032008-01-15T22:30:00.000+01:002008-01-15T22:30:00.000+01:00Jag gör ströbröd av gamla brödkanter, har alltid e...Jag gör ströbröd av gamla brödkanter, har alltid en långpanna i ugnen där kanterna slinker ner och får torka i eftervärmen från annan matlagning. När allt är riktigt torrt mixar jag och siktar det. Använder mycket ströbröd i vegobiffar.Anonymousnoreply@blogger.com